عسل طبيعي

آموزشي

دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۰۳

عسل طبيعي

 عسل طبيعي به عسلي گفته مي‌شود كه زنبورها براي توليد آن از شهد گل‌ها وگياهان تغذيه مي‌كنند.  نام عسل را از گياهي كه زنبور  از آن تغذيه كرده ،انتخاب ميكنند.

ساكارز،يك پارامتر مهم در آزمايش عسل است اما بايد در كنار فاكتورهاي ديگريمثل پرولين، نسبت فروكتوز به گلوكز ودياستاز سنجيده شود تا بتوان مطمئن تر درمورد كيفيت عسل نظر داد.

هنگام خريد، از فروشنده برگه آزمايش را بخواهيد، و دقت كنيد كه فاكتورهايمختلف مورد آزمايش قرار گرفته باشد.

نكاتي كه براي خريد عسل طبيعي :

۱. هر چه قيمت عسل بالاتر باشد ،الزاما عسل باكيفيت‌تر نيست.

قيمت عسل بسته به كيفيت آن، كه در آزمايشگاه تعيين مي‌شود، رنج مشخصي دارد. 

۲. رنگ تيره عسل نشان دهنده خوب بودن آن نيست.

رنگ عسل به گلي كه زنبور از آن تغذيه كرده بستگي دارد و از آبگون تا قهوه‌اي تيرهمتغير است.

۳. غلظت عسل نشان دهنده خلوص عسل نيست.

بسته به نوع گياه و محلي كه زنبور از آن تغذيه كرده و فصل آن، غلظت عسل هممتغير است.

۴.كيفيت عسل كهنه كمتر است.

عسل طبيعي ،به مرور زمان آنزيم‌ها و خواص خود را از دست مي‌دهد.

https://jahanbehnooshgiti.com/%d8%b9%d8%b3%d9%84-%d8%b7%d8%a8%db%8c%d8%b9%db%8c/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.